24 Ağustos 2009 Pazartesi

Bu Ruh Hali İle Hiç Çekilmiyorsun, Denizli Paşa...

Mustafa Denizli Beyefendi, idman sonrası basın mensupları ile sohbet etmiş. Bu bizde moda. Sürekli bir mini basın toplantısı ile mesaj veriyor Paşa. Fekat bu kez "İçimizdeki İrlandalılar" maskesini takmış. ntvspor sitesinden çaktığımız habere göre bakın neler demiş "Çifte Kupalı Muzaffer Başkomutan Ay Parçası"...
"Kargalar bana kılavuzluk yapamaz. O zaman burnumuz kötü yerlere gider."
Başkomutan burada eleştiren ahaliye seslenmiş. Sizin lafınızı dinlersem burnumuz boktan kurtulmaz diyor. Diyor da; zaten neredeyiz ki?
"Şimdi 7 puanda olsaydık, kimse ulemalık taslamayacaktı..."
Diyor ki; "lan bütün bu tantana iki puan için mi?" Hayır hocam değil, oynamadığınız futbol için bu tantana. İki pası bir arada yapamayan, kaleye şut çekemeyen, top ezen, kanatlardan orta yapmayı bilmeyen futbolcuları bir araya topladığınız için...
"Biz bu yollardan yıllarca geçtik. Ben bu takıma olağanüstü güveniyorum. 1-2 haftada alınan sonuçları hiç umursamıyorum. Taraftarlarımız da takımın ne yapacağını biliyorlar ve görecekler de."
Vallahi hocam, bi' yürü ya! Bi' git ya! Sen yılda bilmem kaç milyon Euro'yu cebe indiriyorsun, karnın tok, sırtın pek. Umursamazsın tabi. Dünyalığını yapmış, dağın üstüne yığıyorsun. Taraftar umursuyor ama. Kahroluyor takımı gördükçe, puan kaybettikçe, rezil futbol izledikçe. Bu takımın bu hali ile neler yapabileceğini elbet biliyoruz. Ve bu işte bizi esas korkutan.
Offf! Konuştukça konuşmuş işte. Metnin tamamı için yukarıdaki linke tıklayın. Ama bence zahmet etmeyin, moral bozuyor çünkü durduk yere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder