31 Ağustos 2009 Pazartesi

Beşiktaş :)))

Hani, ahlaka mugayır bir yazı olmasın diye üzerinden günler geçmesini bekledim. Buna rağmen hala içimde küfürler tur atmaya devam ediyor. Bu sefer derdim Yıldırım Demirören değil, onun bu maça etkisi pek yok.
Hazreti Mustafa Denizli Paşa ile sorunum bu kez. Değil mi ki ben bu takım teknik direktörüyüm, kerkesin gördüğünden farklı göreceğim tribi yüzünden dağıttı Beşiktaş'ı, Gaziantepspor önünde. Be adam! Sen nasıl olurda "Son dakikalarda skora etki edebilir belki!" deyip sahanın en kötü oyuncuları Rodrigo Tello ve Filip Holosko'yu çıkarmayıp, takımın en iyileri olan Serdar Özkan -ki kendisinden bu performansı görmeyeli 2,5 sene falan olmuştu- ve Fabian Ernst'i çıkarırsın. Ulan sahada tuttuğun adamlar, Lionel Messi ile Zlatan Ibrahimovic değil ki! O ana kadar ne yapmışlar da o andan sonra yapacaklar. Zaten bu ikisinin topu ezmek ve kaybetmek dışında yaptıkları ne var bu sene?
Yazık oluyor Beşiktaş'a vallahi yazık oluyor. Bir yandan Demirören diğer yandan Denizli anasını ağlattılar takımın.
Ya Rab! Biz ne zaman şöyle aklı selim bir yönetim ve işini iyi yapan bir teknik direktöre sahip olacağız? Cem Papila'nın laneti mi bu?

1 yorum:

  1. Yazılarınızı gityat.com ' da paylaşabilir, sitenizi tanıtabilir ve kendi kanalınızı kurabilirsiniz. Sizi de aramızda görmek bizi çok mutlu eder.

    YanıtlaSil